Sløjfer

fredag den 30. august 2013

En dejlig uge lakker mod enden

I dag pakker vi sammen.  Vi har egentlig huset til i morgen,  men vi har lovet at give en hånd med,  når Datteren og Svigersønnen skal flytte i morgen.
Ugen har været helt fantastisk,  det er længe siden,  jeg har slappet så godt af.
Der kommer et par billeder,  når jeg engang kommer i nærheden af en Pc,  vi har lige set en elg, men den var så langt væk, at jeg ikke er sikker på,  den kan ses ordentligt på billederne

tirsdag den 27. august 2013

Ferien nydes

Her bliver slappet helt af.  Her er jeg klar til en eftermiddagslur sammen med Simba.  Han starter dagene med et par svømmeture i søen, så han er også træt midt på dagen.  Og nej,  jeg har ikke været i søen



fredag den 23. august 2013

Parrot i rester og endelig ferie

Jeg har brugt af mine rester til at strikke Parrot af Isager. 147 gr. svandt det i lageret


Da jeg havde læst på forskellige blogge, at sjalet ikke var så stort, slog jeg 834 m op i stedet for de 726 m, der er brugt i opskriften. Og jeg synes, størrelsen er blevet perfekt til mig. P. 3½ og rester af mange forskellige garner, der passer i tykkelsen.

Sjalet er færdigt lige i tide til at komme med på ferie. Én sølle aftenvagt har jeg tilbage, inden jeg endelig holder ferie. Yahhh, jeg glæder mig.
Lørdag morgen kører Færingen, Hunden og jeg en uge til Sverige, hvor vi har lejet et sommerhus i Långaryd i Småland. Uden for lands lov og ret, men 15 m fra en sø; mon ikke det meste af ugen kommer til at sidde med et strikketøj mens jeg kigger ud over søen?
Jeg glæder mig helt vildt. Det har været en lang sommer med rigtig meget arbejde, men når jeg kører hjem i aften, skal jeg ikke møde igen før den 21/9.


Hunden er klar, han har fået både vaccination og pas :-)

mandag den 19. august 2013

Turen gik til Lønstrup

Stærkt inspireret af dette indlæg hos Strikkeheksen, besluttede vi os for at køre en tur til Lønstrup søndag eftermiddag.
Vejret var helt perfekt, tørvejr og ikke for varmt; vi blev dog klogere
Vi var inde og ose i alle de små kunsthåndværksbutikker med glas, lertøj, smykker osv. Tøjforretningerne sprang vi helt over.
Det eneste sted, jeg købte lidt, var dog hos Knudegarn, som I bl.a. kan finde på Facebook


100 gr. af den blødeste, plantefarvede uld fra økologiske får. Der var rigtig mange skønne farver, jeg faldt dog for denne grøn/gule; desværre kan jeg ikke huske, hvilken plante, der har givet den skønne farve. Hvad det skal bruges til, ved jeg ikke helt endnu, men et par håndledsvarmere er bestemt en mulighed.

På vej tilbage til bilen begyndte det at regne, ja det stod faktisk ned i stænger. Det afholdt os dog ikke fra at sidde under halvtag udenfor og spise frokost hos Café Karlsson , hvor både mad og betjening er rigtig god, inden turen gik hjemad

mandag den 12. august 2013

Svesken skal på ferie

På lørdag rejser Svesken til Italien. Jeg skal desværre ikke med, men det skal Ida, en lækker kanin fra Build-a-Bear.
Jeg synes jo, Ida skal have  lidt nyt til ferien, så jeg har hæklet, strikket og syet lidt


Hæklet bikini, strikket badedragt og syet nederdel, som jeg syede mage til til Svesken. Pas skal Ida da også have, så hun er sikker på at komme over landegrænserne.
Jeg har også købt solbriller og et sæt sommertøj til Ida, så nu er hun vist klar til ferie.
Opskrifter på bikini og badedragt har jeg herfra , ganske gratis kan man vælge mellem mange forskellige opskrifter, som tilsendes på mail.

lørdag den 10. august 2013

Lidt fra lageret



15 gr. Navia Duo, et stykke stof og en lynlås - alt sammen fra lageret blev til denne lille pung. Indimellem er det nu rart at lave noget, der bliver færdigt i en fart

fredag den 9. august 2013

Tilbage til teenageværelset

I aftes spillede Deep Purple i Skovdalen i Aalborg. Jeg har været vild med deres musik, siden jeg jeg hørte dem på kassettebånd på teenageværelset, så jeg var selvfølgelig tilstede.
En veninde og jeg spiste i Jomfru Ane Gade, inden vi gik til koncert.
Alex Nyborg Madsen med band varmede op den første times tid, inden Highway Star startede to fantastiske timer med bandet, der er still going strong med medlemmer født i henholdsvis -45 og -48
Fik jeg fortalt, jeg er en stor fan?

Sådan skriver Nordjyske

tirsdag den 6. august 2013

Endelig et par fridage

De to uger med mange arbejdstimer er nu ovre. Jeg kom hjem kl. 06 mandag morgen og var fuldstændig bombet. Jeg sov fem timer, og resten af dagen tullede jeg bare rundt, det eneste jeg lavede hele dagen, var at lufte Hunden.
Jeg gik tidligt i seng i aftes og sov i 10 !! timer, så i dag er lidt af energien kommet tilbage.
Jeg har ikke strikket så meget de seneste to uger, men lidt er det da blevet til.
En af mine veninder købte for laaang tid siden garn til en trøje til hendes datter, hun var bare aldrig kommet i gang. Nu har jeg strikket den for hende. Trøje i det skønneste SilkMohair fra Sandnes


169 gr. strikket i glat med ribstrikkede ærmer, klar til aflevering i Skagen